Tax | Legal | Finance | Governance & Strategy | Marketing

Advies

Werken met Harvey Bloom betekent dat wij u helpen om realistische oplossingen te realiseren. Onze focus ligt op het signaleren van kansen, zonder de risico’s te bagatelliseren. Wij kijken met integrale blik; niet alleen naar de inhoud, maar ook naar het gedrag en de cultuur.

Project
management

Onze professionals hebben ruime ervaring met het vormgeven, managen en uitvoeren van projecten in organisaties. Van strategievorming tot inrichting en implementatie van projecten en nieuwe werkprocessen in organisaties. 

Voor Nederlandse en
buitenlandse organisaties

Wij zijn er niet alleen voor Nederlandse organisaties die
(inter) nationaal werken, maar ook voor buitenlandse ondernemingen die zich in Nederland vestigen.
Daarvoor zijn onze brochures voor Britse, Amerikaanse en niet- Nederlandse EU bedrijven.

Aandacht voor
teamsamenstelling

Een goede formulering van de beoogde resultaten de kerndoelen staat uiteraard voorop. Wij besteden bijzondere aandacht aan de samenstelling, taakverdeling en kwaliteiten van het team: wie beslist, wie levert, wie ondersteunt, hebben de personen de kwaliteiten om de rol te vervullen, kunnen zij interacteren en durven zij elkaar aan te spreken en uit te dagen?
Wist u dat HarveyBloom teams heeft die gespecialiseerd zijn in energy, privacy en sportgovernance?

De eindklant betrekken

Draagt de uiteindelijke interne of externe klant de oplossing? Is zijn acceptatie geborgd? Zien alle stakeholders de noodzaak? Vooral als een project om juridische redenen wordt ingezet, vraagt het creëren van draagvlak meer inzet.

Eigenaarschap 

Wij tonen eigenaarschap. We kleuren niet binnen de lijntjes en zijn bereid om de discussie aan te gaan. Deinzen niet terug voor een onconventionele aanpak, we zijn gewend om tijdig op te leveren en doelstellingen te bereiken.

Interim management

Als interim managers onderscheiden wij ons vanwege onze persoonlijkheid, expertise en ervaring met teams van juristen, fiscalisten en financieel specialisten. Wij onderscheiden ons vanwege persoonlijke expertise en senioriteit. Denk bijvoorbeeld aan dagelijks leidinggeven, opzetten, ontwikkelen en structuren van teams en aan reorganisatie van bedrijven.

Insourcing

Wij bieden insourcing aan ondernemingen die specialisten in huis willen hebben. Zonder dat zij hen zelf moeten aansturen, zonder personele verplichtingen en zonder grote financiële risico’s. Zo wordt de ervaring binnen de organisatie geborgd.

Contact

Email: info@harveybloom.com
Telefoon: +31 (0)88 210 2250

Volg ons op