ONDERNEMINGSZIN VOOROP

Tax | Legal | Finance | Governance & Strategy | Marketing

Advies

Werken met Harvey Bloom betekent dat u een ondernemer in huis haalt die uw organisatie actief helpt om realistische oplossingen te bedenken en te realiseren. Onze focus ligt op het signaleren van kansen, zonder de risico’s te bagatelliseren. Omdat wij uw vraagstuk met een multidisciplinair team van ervaren experts benaderen, komen er soms onorthodoxe, out of the box oplossingen uit voort.

Wij kijken met integrale blik; niet alleen naar de inhoud, maar ook naar het gedrag en de cultuur. Ondernemers en bestuurders gebruiken ons daarom graag als klankbord.

Wij zijn er niet alleen voor Nederlandse ondernemingen die (inter) nationaal werken, maar ook voor buitenlandse ondernemingen die zich in Nederland vestigen. Daarvoor zijn onze brochures voor Britse, Amerikaanse en niet- Nederlandse
EU bedrijven.

Projectmanagement

Onze professionals hebben ruime ervaring met het vormgeven, managen en uitvoeren van projecten in organisaties. Een indrukwekkende reeks projecten staat op hun naam. Van strategievorming tot inrichting en implementatie van projecten en nieuwe werkprocessen in organisaties. 

Ervaren juridische, fiscale en financiële projectmanagers

Onze professionals hebben ruime ervaring met het vormgeven, managen en uitvoeren van projecten in organisaties. Een indrukwekkende reeks projecten staat op hun naam. Van strategievorming tot inrichting en implementatie van projecten en nieuwe werkprocessen in organisaties.  Met kleine en majeure impact op organisaties, de sturing en de structuur.  Mobilisatie van kennis en mensen in de organisatie is hun sleutel voor plezier en succes.

Aandacht voor teamsamenstelling

Een goede formulering van de beoogde resultaten de kerndoelen staat uiteraard voorop. Wij besteden bijzondere aandacht aan de samenstelling, taakverdeling en kwaliteiten van het team: wie beslist, wie levert, wie ondersteunt, hebben de personen de kwaliteiten om de rol te vervullen, kunnen zij interacteren en durven zij elkaar aan te spreken en uit te dagen?
Wist u dat HarveyBloom teams heeft die gespecialiseerd zijn in energy, privacy en sportgovernance?

Betrokkenheid van de eindklant

Draagt de uiteindelijke interne of externe klant de oplossing? Is zijn acceptatie geborgd? Zien alle stakeholders de noodzaak? Vooral als een project om juridische redenen wordt ingezet, vraagt het creëren van draagvlak meer inzet.

Eigenaarschap 

Wij tonen eigenaarschap. We kleuren niet binnen de lijntjes en zijn bereid om de discussie aan te gaan. Deinzen niet terug voor een onconventionele aanpak, we zijn gewend om tijdig op te leveren en doelstellingen te bereiken.

Interim management

Als interim managers onderscheiden wij ons vanwege onze persoonlijkheid, expertise en ruime ervaring met teams van juristen, fiscalisten en financieel specialisten. Wij hebben veel ervaring in het managen, doorlichten en optimaliseren van governance en uitvoerende processen. Wij kiezen graag voor een rol als manager of als senior teamlid. Onze opdrachten variëren van dagelijks leidinggeven tot het opzetten, ontwikkelen en structuren van een team, tot en met reorganisatie van bedrijven.

Insourcing

Voor vergroting van de inhouse knowledge; wij bieden legal insourcing aan ondernemingen die juridisch geschoolde specialisten in huis willen hebben. Zonder dat zij hen zelf moeten aansturen, zonder personele verplichtingen en zonder grote financiële risico’s. Zo wordt de ervaring binnen de organisatie geborgd.

Contact

Email: info@harveybloom.com
Telefoon: +31 (0)88 210 2250

Volg ons op