Victor Vliegenthart

Gedreven strategisch adviseur met een fascinatie voor besturen

Met zijn juridische achtergrond en brede ervaring als management consultant en partner bij Batallion, bij Sterk Bestuur en als adjunct directeur bij Boer en Croon procesmanagers, zag hij talloze organisatie van binnen en van buiten. In 2010 richtte Victor in 2010 het bureau Strategie in Uitvoering op. Zijn ervaring als strategische procesdenker in de not for profit sector combineert hij met brede kennis op bestuurlijk, financieel, juridisch en organisatorisch terrein.

Victor’s hart ligt bij not-for-profit organisaties die grip willen krijgen op hun ambities en die willen vertalen naar een effectieve uitvoeringsstrategie.

“Richting geven aan de ontwikkeling van de strategie van een onderneming of organisatie, en die helpen doorvertalen naar structuur, besturing en realisatie, vind ik het mooiste dat er is.  Ik put dagelijks uit mijn eigen ervaring als bestuurder. Daardoor kan ik mij goed verplaatsen in bestuurders. Zij zitten in de drivers seat en hebben vaak dilemma’s waarvoor de oplossing niet één twee drie voorhanden is.”

Victor Vliegenthart - Associate

Neem contact op met Victor Vliegenthart

Victor Vliegenthart
Victor Vliegenthart

Gedreven strategisch adviseur met een fascinatie voor besturen

Contact

Email: info@harveybloom.com
Telefoon: +31 (0)88 210 2250

Volg ons op