Hans Klaassen

Scherpzinnige fiscalist voor integrale probleemoplossing

Hans is fiscaal jurist en mede-oprichter van HarveyBloom. Als of counsel is hij beschikbaar voor ingewikkelde vragen.
Zijn carriere startte in 1981 bij de Belastingdienst waar hij inspecteur was, eerst op het gebied van inkomstenbelasting, later vennootschapsbelasting. Na 5 jaar bij KPMG Meijburg & Co richtte hij Udink&de Jong, Advocaten & Belastingadviseurs  mede op. Vanaf 2008 was hij partner bij Baker Tilly Berk Expat & Tax Solutions, later: Limes International.

Bij zijn klanten is hij bekend als creatieve, oplossingsgerichte adviseur. Hans wordt vaak ingeschakeld voor vastgelopen problemen waar andere adviseurs niet uitkwamen. Hij is vaak betrokken bij het afsluiten van rulings met de Belastingdienst.

Hans wil het liefst  een volledige oplossing voor de klant bereiken, dus inclusief alle business contracten waarvoor hij uiteraard gebruik maakt van andere deskundigen.

Hans doorgrondt het probleem snel tot op de bodem en komt met praktische en uitvoerbare oplossingen. Binnen HarveyBloom heeft Hans ook sparringpartners met wie hij ook de uitvoering van de oplossing kan regelen.

Sectoren: financiële en zakelijke dienstverlening, zorg. Recente opdrachtgevers: ziekenhuizen, hypotheekbemiddelaars, zorginstellingen met een omvang van klein tot de onderkant van groot.

“Een vraagstuk of probleem van een klant is zelden alleen fiscaal. Mijn klant wil geen wetenschappelijke verhandelingen maar een oplossing voor zijn hele probleem. Ik breng kennis van de branche mee en verdiep mij in hoe het bedrijf functioneert. Speel graag spin in het web voor de totaaloplossing, samen met andere specialisten. Ik houd ervan om het helemaal af te maken en om de basis uit te leggen in de organisatie.” Uitkijkend over de haven vanuit zijn pand aan Veerkade 15 in Rotterdam zegt hij er schaterend achteraan: “ Het vervelende is dat ik altijd gelijk heb.

Hans Klaassen - Of Counsel | Alumnus

Neem contact op met Hans Klaassen

Hans Klaassen
Hans Klaassen

Scherpzinnige fiscalist voor integrale probleemoplossing

Linkedin | hans@harveybloom.com | +31882102250

Contact

Email: info@harveybloom.com
Telefoon: +31 (0)88 210 2250

Volg ons op