Juridisch adviseur, specialist in mededingings- en aanbestedingsrecht en in het opstellen van commerciële contracten.

Robbert is een duizendpoot die zich thuisvoelt in diverse rollen en sectoren. Als (interim)jurist werkte hij bij bedrijven zoals UPC, Heinz, PPG, TenneT, KPN, Vodafone en Multikabel en bij de (semi-) overheid, waaronder de ministeries van Justitie, Verkeer en Waterstaat, ICTU en VU medisch centrum. Robbert was bij Boekel De Nerée en Kennedy Van der Laan advocaat voor kleine en grote ondernemingen. Hij is nu advocaat bij Lawyers Alliance.

Hij heeft veel publicaties op zijn naam staan als vaste medewerker van de redactie van ‘Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk’, ‘Nederlands tijdschrift voor Europees recht (NTER)’, ‘Tijdschrift voor Europees en economisch recht (SEW)’, en ‘Mediaforum’.

Quote

‘Door mijn ervaring bij de overheid ben ik bekend met de afwegingen die leiden tot het maken van regelgeving en met de problemen in de uitvoering. De advocatuur heeft mij scherp en to the point gemaakt. Als jurist in het bedrijfsleven leerde ik dat pragmatisch advies beter werkt dan een uitgebreid essay.  Ik zet deze gecombineerde ervaring, precies passend bij de situatie en met plezier in voor mijn opdrachtgevers’.

Robbert beantwoordt graag uw vragen over onze services. Neem vrijblijvend contact op via:

Mobiel: +31 (0)6 42 16 80 20