Realistische marketeer en verander manager, juridische achtergrond.

Judith verzorgt de marketingcommunicatie van HarveyBloom. Maar dat is niet het enige. Judith helpt bedrijven en teams om hun klanten en stakeholders beter van dienst te zijn. Vanuit de kernwaarden van de organisatie en helpt zij zicht te houden op het onderscheidend vermogen. Zij brengt de basis op orde en zet de ontwikkeling in gang.  Judith is een denker die doet en van resultaat boeken houdt.

Brede (verander) management en marketingervaring. Haar rol kan variëren van adviseur tot projectverantwoordelijke en/of interimmanager en coach.

Gespecialiseerd in positionering, waardepropositie ontwikkeling en alignment van marketing met de ondernemingsdoelstellingen. Haar ervaring deed zij onder andere op bij Meerinzicht, Triora, Gemeente Alkmaar, Schiphol Real Estate, Haven van Antwerpen, Kamer van Koophandel, Rabobank, KPN, OPG, Eneco en Nuon.

Quote

Ik ben ervoor om scherpe analyses te maken. Niet alleen van de feiten en de inhoud, maar ook van het gedrag binnen de organisatie en van de interne en externe samenwerking. Met mijn talent om te verbinden maak ik ruimte en mobiliseer ik de eigen kracht van de organisatie en haar mensen. Ik durf de onderstroom te benoemen en schrik er niet voor terug om dichtbij te komen.

Judith beantwoordt graag alle vragen over onze services. Neem vrijblijvend contact op:

Email: judith.hendriks@harveybloom.com
Mobiel: +31 (0)6 51 14 89 78