Realistische verandermanager, programmanager en procesbegeleider. Juridische achtergrond.

Judith verzorgt de marketingcommunicatie van HarveyBloom. Maar dat is niet het enige. Zij heeft stevige ervaring als mensgerichte verandermanager in commerciële, (semi-)overheidsorganisaties en in de zorg. Ze heeft al vaak bewezen dat zij effectief is in complexe omgevingen en spin in het web rollen. Zij is niet alleen een zorgzame leider, maar ook een procesmatige analist en een conceptuele realistische veranderkundige. Haar rol kan variëren van interimmanager, project- of procesverantwoordelijke tot coach.

Judith werkte onder andere voor Meerinzicht (GR van 3 gemeentes), Triora (verslavingszorg, GGZ),  Gemeente Alkmaar, Schiphol Real Estate, Kamer van Koophandel, Haven van Antwerpen, Rabobank, KPN, OPG, Eneco en Nuon.

Quote

‘Ik breng resultaatgerichtheid en zakelijkheid in organisaties met een maatschappelijk gebonden identiteit. Dat doe ik door te structuren, de samenhang met het grotere geheel helder te maken. Dat doe ik door de mensen in beweging te krijgen en te laten schitteren. Humor en plezier zijn belangrijk.’

Judith beantwoordt graag alle vragen over onze services. Neem vrijblijvend contact op:

Email: judith.hendriks@harveybloom.com
Mobiel: +31 (0)6 51 14 89 78