Hans Klaassen

Fiscalist met ruime advieservaring, van MKB tot grotere ondernemingen.

Hans startte zijn carrière bij de Belastingdienst. Met zijn overstap naar KPMG Meijburg & Co maakte hij kennis met de bedrijfstakken die hij tot op de dag van vandaag bedient: de zakelijke dienstverlening, de financiële sector en de zorg. Daarna richtte hij met een aantal advocaten en fiscalisten Udink & de Jong. Vanaf 2008 tot de oprichting van HarveyBloom was hij verbonden aan Limes International.

Hans kenmerkt zich door zijn oplossingsgerichte houding. Hij schrikt niet terug voor complexe uitdagingen die het fiscale overstijgen.

Quote

De problemen die ondernemingen tegenkomen zijn vaak ingewikkeld en niet alleen fiscaal van aard. Mijn ervaring in deze is: cliënten zitten niet te wachten op lange en dure fiscaal technische adviezen. Ze willen een bruikbaar advies en een oplossing die aansluit bij de strategische keuzes waar ze voor staan. Bedrijven willen dat het probleem van tafel gaat. En dat is mijn zorg. Als je ondernemingen adviseert, moet je ook verder durven kijken dan de fiscale aspecten van de zaak. Ik ken mijn beperkingen, draag over aan andere specialisten waar nodig, maar blijf betrokken bij mijn cliënten en werk te allen tijde toe naar een integrale oplossing.

Hans beantwoordt graag uw vragen over onze services. Neem vrijblijvend contact op via:

Email: hans@harveybloom.com
Direct: +31 (0)88 210 22 53
Mobiel: +31 (0)6 22 99 84 76