Snel opschalen naar iets nieuws – hoe doe je dat?

Veel bedrijven worstelen om hun bedrijf succesvol te laten groeien. Met het DiG scale-up simulatie kan je oefenen met je team.

Veel bedrijven worstelen met het succesvol laten groeien van hun bedrijf. Een nieuw idee opstarten is vaak nog niet eens het moeilijkste. Maar hoe schaal je een nieuw idee met succes op? Waar moet je dan op letten? Wat is het verschil tussen een “leuk extraatje” en een echte doorbraak? Hoe kweek je over en weer begrip tussen de verschillende disciplines in een management team? Management teams kunnen dit oefenen met de unieke DiG scale-up simulatie – in Nederland gebracht door Frans Cornelis– gebaseerd op de echte gegevens van meer dan 1500 bedrijven.

Onder leiding van Frans leren teams in één middag om samen een diensten scale-up te besturen. Tijdens de simulatie doen ze dat in vijf ronden van een jaar. Het leidt tot een verbluffende vergroting van inzichten. Het is niet alleen een commerciële simulatie – het is ook een boeiende les in samenwerking en leiderschap.

Frans Cornelis heeft tientallen jaren ervaring als hoogste marketing directeur in wereldwijd bekende organisaties. Is behalve part-time docent in Marketing en Communicatie, en in Governance, bij de Maastricht School of Management, non-executive director bij een aantal kleine bedrijven. Frans is associate bij Harvey Bloom.

Deel dit bericht

Over de auteur

Frans Cornelis
Frans Cornelis

Strategische marketing en communicatie top adviseur met bedrijfskundige, juridische en informatica achtergrond

Contact

Email: info@harveybloom.com
Telefoon: +31 (0)88 210 2250

Volg ons op